Chibicon 2011

Ilmoittautuminen cosplay-kilpailuun

Ilmoittautumisen tila: avoinna

Sisällysluettelo

Ennen ilmoittautumista

Ennen ilmoittautumista tutustu sääntöihin ja täytä/tarkista tietosi oma.aniki.fi-sivustolle.

 1. Tutustu sääntöihin huolellisesti.
 2. Rekisteröidy Aniki-keskustelualueille. Muista aktivoida tunnuksesi. Aktivointiohjeet lähetetään sähköpostitse, joten varmista ennen rekisteröitymistä että sähköpostiosoitteesi on toimiva eikä postilaatikkosi ole täynnä.
 3. Kirjaudu keskustelualueiden tunnuksella oma.aniki.fi-profiilijärjestelmään. Kirjaudu ensin sisään, valitse sitten vasemman reunan valikosta Omat tiedot ja täytä ainakin osoitetietosi. Muut tiedot ovat vapaaehtoisia.

Takaisin sisällysluetteloon

Ilmoittautuminen kilpailuun

Voit ilmoittautua kilpailuun seuraamalla allaolevia ohjeita.

 1. Siirry ilmoittautumislomakkeeseen. Valitse Ilmoittaudu kilpailuun / Muokkaa ilmoittautumistasi.
 2. Kirjoita lomakkeeseen esittämäsi hahmon nimi ja lähde (esim. sarjan, pelin tai bändin nimi).
 3. Lisää tarvittaessa vapaamuotoisia lisätietoja kohtaan Muuta tietoa. Älä kuitenkaan jätä tähän kenttään kysymyksiä, vaan lähetä ne sähköpostitse.
 4. Klikkaa kohtaa Valitse tiedosto ja selaa tietokoneeltasi hahmosi lähdekuva. Kuvan tulee tulisi olla JPG- tai PNG-muodossa, kooltaan korkeintaan 500 kilotavua. Varmista, että hahmo näkyy kuvassa kokonaisena ja juuri siinä asussa jota kilpailussa käytät. Kuvan ei tarvitse olla alkuperäisjulkaisu.
 5. Lomakkeen lähetettyäsi ilmoittautumisesi tarkastetaan kahden päivän kuluessa. Saat sähköpostiviestin, kun ilmoituksesi on tarkastettu. Mikäli saat hyväksyvän vastauksen, siirry kohtaan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli ilmoittautumisessa on puutteita tai epäselvyyksiä, voit tehdä korjauksia ilmoitukseesi, jolloin se tarkastetaan uudelleen.

Jos et saa sähköpostia kahden päivän kuluessa ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä. Yhteystiedot löydät Chibicon 2011-pääsivulta. Voit myös tarkistaa ilmoittautumisesi tilan profiilijärjestelmästä valitsemalla vasemmasta reunasta alaotsikon Cosplay alta kohdan Omat ilmoittautumiset.

Takaisin sisällysluetteloon

Ilmoittautumisen jälkeen

Kun ilmoittautumisesi on hyväksytty, kertaa vielä sääntösivulta aikataulutiedot. Muista, että kisaan osallistuminen edellyttää saapumista kilpailijoiden ilmoittautumispisteeseen määrääaikaan mennessä. Ennen tapahtumaa saat myös sähköpostitse kertauksen tärkeimmistä tiedoista. Aikataulun tarkennuksista ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Voit myös muuttaa ilmoittautumisesi tietoja tai peruuttaa ilmoittautumisen niin kauan, kuin ilmoittautuminen on avoinna.

Muista, että kilpailun järjestäjät ovat tavoitettavissa ja auttavat parhaansa mukaan. Mikäli mieleesi nousee kysymyksiä tai kommentteja, ota yhteyttä. Yhteystiedot löydät Chibicon 2011-pääsivulta.

Takaisin sisällysluetteloon

Tietojen muuttaminen tai ilmoittautumisen peruminen

Voit tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi tai perua sen kokonaan niin kauan, kun ilmoittautuminen on avoinna. Mikäli muutos tai peruminen on tehtävä tämän jälkeen, ota yhteyttä järjestäjiin. Yhteystiedot löydät Chibicon 2011-pääsivulta. Huomaathan, että muutosten tekeminen ei välttämättä onnistu enää kisapäivän lähestyessä.

 1. Siirry profiilijärjestelmän Cosplay-osion kohtaan Omat ilmoittautumiset.
 2. Valitse kilpailu, jonka tietoja haluat muokata.
 3. Valitse "Ilmoittaudu kilpailuun / Muokkaa ilmoittautumistasi".
 4. Mikäli haluat muokata tietojasi, tee haluamasi muutokset ja valitse sitten Päivitä tiedot. Muutetut tiedot tarkastetaan ja saat sähköpostitse ilmoituksen tarkastuksen tuloksesta.
 5. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen, valitse "Peru ilmoittautuminen". Vahvista peruminen tämän jälkeen aukeavalla sivulla.

Takaisin sisällysluetteloon

Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers