Tampere Kuplii 2013

Tampere Kuplii 2013 logo

Ilmoittautuminen

Tältä sivulta löydät ohjeet ilmoittautumiseen.

Sisällysluettelo

Ennen ilmoittautumista

Ennen ilmoittautumista tutustu sääntöihin ja tarvittaessa rekisteröi tunnus Aniki-keskustelualueille.

  1. Tutustu sääntöihin huolellisesti.
  2. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnusta Aniki-keskustelualueille, käy rekisteröimässä sellainen. Muista aktivoida tunnuksesi. Aktivointiohjeet lähetetään sähköpostitse, joten varmista ennen rekisteröitymistä että sähköpostiosoitteesi on toimiva eikä postilaatikkosi ole täynnä.

Takaisin sisällysluetteloon

Ilmoittautuminen kilpailuun

Kilpailuun ilmoittaudutaan Ilmovelho-järjestelmällä.

Jos osallistutte 2-3 hengen ryhmässä, yksi henkilö tekee ilmoittautumisen koko ryhmän puolesta.

Kolmivaiheinen ilmoittautumisjärjestelmä ohjeistaa sinua kohta kohdalta. Ensimmäisessä vaiheessa kirjaudutaan sisään, toisessa vaiheessa syötetään tiedot ja viimeisessä vaiheessa voit vielä tarkistaa syöttämäsi tiedot. Ilmoittautuminen kirjautuu järjestelmään, kun painat Lähetä-nappia kolmannen vaiheen jälkeen.

Ilmovelho: Tampere Kuplii 2013

Takaisin sisällysluetteloon

Ilmoittautumisen jälkeen

  • Lomakkeen lähetettyäsi ilmoituksesi tarkastetaan. Seuraa sähköpostiasi - saat viestin, kun ilmoittautumisesi on hyväksytty. Mikäli ilmoittautumisessa on puutteita tai epäselvyyksiä, niistä ilmoitetaan myös sähköpostin välityksellä. Ilmoitus sähköpostiin tulee normaalisti kolmen vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta.
  • Mikäli et saa sähköpostia kahden päivän kuluessa ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä. Yhteystiedot löydät tapahtuman pääsivulta. Voit myös tarkistaa ilmoittautumisesi tilan oma.aniki.fi profiilijärjestelmästä valitsemalla vasemmasta reunasta alaotsikon Cosplay alta kohdan Omat ilmoittautumiset.

Takaisin sisällysluetteloon

Tietojen muuttaminen tai ilmoittautumisen peruminen

Huomaathan, että ilmoittautumisen peruminen on näillä ohjein mahdollista vain aikataulussa mainittuun päivään saakka. Sen jälkeen ilmoittautumisen peruminen on mahdollista vain yhteydenotolla järjestäjiin ja niin tulisi tehdä vain pakottavassa, nk. force majeure -tilanteessa, koska tilalle ei voida enää ottaa toista kilpailijaa.

  1. Siirry oma.aniki.fi profiilijärjestelmän cosplay-osion omat ilmoittautumiset -alueelle.
  2. Valitse kilpailu, jonka tietoja haluat muokata.
  3. Valitse "Ilmoittaudu kilpailuun / Muokkaa ilmoittautumistasi".
  4. Muokkaa haluamiasi tietoja. Hahmojen vaihdon yhteydessä on lähetettävä myös uusi lähdekuva.
  5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, klikkaa "Päivitä tiedot" nappia. Muutetut tiedot tarkastetaan ja saat sähköpostitse vahvistuksen tietojen hyväksynnästä.
  6. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen, valitse "Peru ilmoittautuminen". Vahvista peruminen tämän jälkeen aukeavalla sivulla. Ilmoittautumisen peruminen on pysyvä toimenpide.

Takaisin sisällysluetteloon

Ongelmia ilmoittautumisessa?

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä mahdollisimman pian tapahtuman järjestäjiin. Löydät yhteystiedot tapahtuman pääsivun alareunasta. Löydät yhteystiedot myös ilmoittautumisjärjestelmästä, jokaisen sivun alareunasta.

Takaisin sisällysluetteloon
Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers