Kuvauspalvelu

Yleistietoa

CFT:llä on käytettävissään huomattava valikoima valo- ja videokuvausvälineitä. Tarvikkeita lainataan harrastustapahtumien käyttöön joko pelkästään laitelainana, tai palveluna johon kuuluvat myös kuvauspalvelun järjestäjät. Palvelun kulut katetaan lahjoituksista ja yhteistyökumppanien tuesta. Kuvauspalvelu on maksuton niin tapahtumanjärjestäjille kuin kuvauspalvelun käyttäjille, eli cosplay-harrastajille ja muille tapahtuman vieraille. Kuvauspalvelun kuva- ja videomateriaali tarjotaan aina maksutta saataville vähintään kaikkeen epäkaupalliseen, usein myös kaupalliseen käyttöön.

Yleisin kuvauspalvelun muoto on tapahtumapaikan sisätiloihin kasattava cosplay-valokuvausstudio, jossa kuvataan tapahtumasta riippuen cosplay-kilpailun tai -show:n osanottajia ja/tai avoimien ovien periaatteella tapahtumassa vierailevia cosplay-harrastajia, jotka haluavat itsestään kuvan.

Säävarauksella kuvauspalvelua toteutetaan myös ulkotiloissa, käyttäen taustoina tapahtumaympäristön maisemia.

CFT:n aktiiveihin kuuluu myös monia valo- ja videokuvauksen harrastajia, jotka voivat auttaa tapahtumanjärjestäjää eri ohjelmanumeroiden tai yleisen tapahtuman tunnelman dokumentointiin.

CFT, yhdessä Aniki-verkkoyhteisön kanssa, tarjoaa myös julkaisukanavan kuva- ja videomateriaalille. Luonnollisestikin tapahtumanjärjestäjä voi julkaista tuotettua materiaalia myös omien kanaviensa, kuten nettisivujensa kautta.

Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers