Cosplay Finland Tour

Tule mukaan toimintaan

CFT toivottaa aina tervetulleeksi mukaan cosplay-harrastuksesta kiinnostuneet. Mikäli sinulla on osaamista tai vain kiinnostusta esimerkiksi cosplay-kilpailujen tai valo- ja videokuvauksen toteuttamiseen, ota yhteyttä. Muista, että voit osallistua vain tietyn tapahtuman järjestelyihin ja moni työtehtävistä on luonteeltaan keveä. Positiivinen kiinnostus cosplay-harrastukseen ja -harrastajiin on oikeastaan ainoa vaatimus.

Pääosassa tehtäviä ei ole ikärajaa, joskin alaikäisten tulisi keskustella asiasta vanhempiensa kanssa. Vastaamme toki mieluusti vanhempien esittämiin kysymyksiin.

CFT:n aktiivit ovat hajaantuneet ympäri Suomen, aktiivisimmin Tampereelle, Helsinkiin ja Joensuuhun. Järjestämme yhteiskuljetuksia eri harrastustapahtumiin ja matkapaikkoja on usein tarjolla vapaaehtoisille järjestäjille.

Ota yhteyttä

Löydät yhteystiedot omalta sivultaan. Voit myös ottaa yhteyttä edustajiimme eri tapahtumissa. Varmimmin löydät meidät cosplay-kuvauspisteeltä.

Palkkiot ja todistukset

CFT ei maksa palkkaa tai muitakaan palkkioita, eikä myöskään veloita harrastustapahtumia tai harrastajia palveluiden toteuttamisesta. Tapahtumasta riippuen vapaaehtoisille voi olla saatavilla erilaisia etuja, kuten ilmaisia pääsylippuja, VIP-paikkoja katsomoon, t-paitoja tai muita oheistarvikkeita, majoituspaikka, staff-tilojen käyttömahdollisuus ja/tai ruokatarjoilu.

Vapaaehtoistoiminnasta CFT:n parissa saa halutessaan Säätöyhteisö B2 ry:n allekirjoittaman työtodistuksen.

Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers