Cosplay Finland Tour

Tukijat ja yhteistyökumppanit

Cosplay Finland Tour ei voisi toimia ilman monia tukijoita, yhteistyökumppaneita ja sponsoreita. Tämän tuen avulla voimme tarjota palveluitamme maksutta kaikille suomalaisille cosplay-harrastajille.

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme ovat Finnair, Sangatsu Manga sekä CFT:n taloushallinnosta ja tekniikasta vastaava Säätöyhteisö B2 ry.

Muut yhteistyökumppanimme ovat Sinooperi, Tietovelhot, Genrewear, Tampere Kuplii ry sekä Rento tapa kylpeä.

Teemme lisäksi yhteistyötä World Cosplay Summitin sekä media-asioissa Japan Pop -lehden kanssa.

Tuet tapahtumanjärjestäjiltä

Cosplay Finland Tour on saanut tukea harrastustapahtumien järjestäjäyhdistyksiltä esimerkiksi tarvikkeiden hankintoja varten. CFT haluaa kiittää saamastaan avusta Tampere Kuplii ry:tä, Tracon ry:tä sekä Desuconia arvokkaasta tuesta vuosien varrella. Vuodesta 2011 alkaen yhteistyö Tampere Kupliin kanssa on tiivistynyt entisestään.

Erityiskiitokset

CFT haluaa osoittaa erityiskiitoksen muutamille tahoille, jotka eivät ole toimineet CFT:n virallisina tukijoina, mutta joiden toiminta ansaitsee kiitoksen.

  • Tampereen Rajala Pro Shop saa pisteet hyvästä palvelusta studiotarvikkeiden hankinnan yhteydessä.
  • Viinikan pesula niinikään Tampereella on toimninut pitkään vakiopesulana kuvaustaustoillemme, tarjoten mukavan palvelun lisäksi erinomaisen hintatason.

Aiempien kausien kumppanit

Ennen vuotta 2010 Cosplay Finland Tour toimi vuosikiertueina, jolloin jokaiselle vuodelle oli erilliset yhteistyökumppanit. Nämä kumppanit on listattu alla vuosijärjestyksessä.

  • 2006: Cosplay Finland, Säätöyhteisö B2 ry, Anime-lehti, Egmont Kustannus
  • 2007: Cosplay Finland, Säätöyhteisö B2 ry, Anime-lehti, Egmont Kustannus, Sinooperi
  • 2008: Finnair, Säätöyhteisö B2 ry, Egmont Kustannus, Urumi, Sinooperi, Natura Garden, Japan Pop
  • 2009: Finnair, Säätöyhteisö B2 ry, Egmont Kustannus, Urumi, Sinooperi, Naamiohuvit, Natura Garden, Japan Pop

Ennen CFT:n perustamista vuonna 2006 pidetyissä cosplay-kilpailuissa tärkeitä tukijoita ovat olleet Egmont Kustannus, Joka Kodin Ompelutarvike sekä Anime-lehti.

Tukemaan toimintaamme?

CFT voi tarjota yhteistyökumppaneille laajan valikoima erilaisia yhteistyön muotoja. Monenlaisen toimintanäkyvyyden lisäksi voimme järjestää ohjelmanumeroita kutsuvieraillenne, monenlaista valokuva- ja videomateriaalia, tekstisisältöä esimerkiksi mainoslehtiin sekä monenlaista kävijöitä houkuttelevaa aktiviteettia nettisivustoille. Yhteistyökumppanina saat kauttamme myös VIP-pääsylippuja moniin alan harrastustapahtumiin.

Yhteistyö voi olla pitkäkestoista tai se voi keskittyä vain yhteenkin tapahtumaan tai ohjelmanumeroon. Yhteistyön muotoja on monenlaisia, rahallisen tuen lisäksi se voi olla esimerkiksi palkintosponsorointia tai tarpeiston lainausta.

Ajanmukaiset tiedot kohdeyleisöstämme sekä yhteistyön mahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä meihin.

Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers